Energiewacht Groep helpt haar klanten het energieverbruik en dus ook de energierekening flink te verlagen.
Energiewacht Groep helpt haar klanten het energieverbruik en dus ook de energierekening flink te verlagen. (Foto: Erik Borst)

Eenvoudig verduurzamen met PlusJeHuis van Energiewacht Groep

Met relatief eenvoudige maatregelen helpt Energiewacht Groep haar klanten om het energieverbruik en dus ook de energierekening flink te verlagen. Derk Feenstra is adviseur duurzaam bij Energiewacht Groep. "Er is veel meer mogelijk dan mensen vaak denken," zegt Feenstra.

Verantwoordelijkheid

Derk Feenstra: "Veel van onze klanten hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid. Ik hoor vaak dat de mensen bij wie ik thuis kom een grote verantwoordelijkheid voelen en de aarde op een goede manier achter willen laten voor de volgende generaties." Maar ook financieel zijn de maatregelen die je kunt treffen volgens hem bijzonder aantrekkelijk. "Als je je geld op de bank zet krijg je nauwelijks rente. Zonnepanelen leveren je een rendement op van zo'n zes procent per jaar. Dat krijg je nergens anders", aldus Feenstra.

Maatwerk

Dubbel glas, spouwmuurisolatie, een zuinigere cv-ketel, zonnepanelen en een warmtepomp; ze dragen allemaal bij aan een energiezuinigere woning. Maar veel mensen zien volgens Feenstra door de bomen het bos niet meer. "Wij nemen klanten echt bij de hand, waarbij gefaseerde keuzes ook mogelijk zijn. We zoeken samen naar een goede balans tussen de investering en het rendement dat het oplevert. Het is maatwerk en het advies dat we uitbrengen is geheel vrijblijvend."

PlusJeHuis is een initiatief van Energiewacht Groep. Wilt u weten welke duurzame maatregelen passen bij uw woning? Doe de energiescan op www.energiewacht.nl/PlusJeHuis om te kijken hoeveel u kunt besparen. Of bel 088-2008555 om een afspraak te maken met een van onze technisch adviseurs.