Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Fit4you2 biedt FitBoost programma

HEEMSKERK - Het nieuwe jaar is begonnen, wellicht ben je met goede voornemens gestart. Dat starten is vaak niet het probleem, maar het volhouden des te meer. Met motiverende hulp en een stok achter de deur zou het dit jaar wel eens kunnen lukken. Het vitaliteitscentrum aan de Beneluxlaan in Heemskerk heeft een professioneel programma samengesteld waarmee je kunt werken aan een gezonde leefstijl.

In samenwerking met de fysiotherapeut

In samenwerking met de fysiotherapeut wordt er een vitaliteitscheck gedaan zodat er gericht gekeken kan worden naar punten die aandacht behoeven. Aan de hand van de uitslag van de vitaliteitscheck wordt samen met een coach jouw doel bepaalt voor de komende 6 weken. Jullie werken aan een gezond voedingspatroon, beweging en ontspanning.

Sportprogramma wordt op jouw wensen afgestemd

Het sportprogramma wordt op jouw wensen afgestemd. Dit kan fitness en/of groep les zijn. Zaterdag ochtend is er een mogelijkheid voor een gezamenlijke training met gelijkgestemden. Na 6 weken wordt het resultaat besproken en kan je in overleg met de coach kijken wat een eventueel vervolg traject zou kunnen zijn. Wil jij starten met het FitBoost programma, afgestemd op jouw doelen en wensen? Twijfel dan niet langer en maak direct een afspraak voor de vitaliteitscheck bij de fysiotherapeut van Fit4you2: info@fit4you2.nl of kom langs op de Beneluxlaan 205-207 voor meer informatie. Ook kun je een kijkje nemen op de website: www.fit4you2.nl