Richard de Goede voor zijn nieuwe autobedrijf in Langedijk.
Richard de Goede voor zijn nieuwe autobedrijf in Langedijk. (Foto: aangeleverd)

Richard de Goede terug naar de basis

SINT PANCRAS - Richard de Goede startte in 2003 samen met Sjaak Abrahams Autocentrale Uitgeest. Een universeel autobedrijf met kwaliteit voor een betaalbare prijs en alom geprezen vanwege de kwaliteit, service en laagdrempeligheid.

Richard heeft inmiddels 33 jaar ervaring in de autobranche en heeft zijn voetsporen inmiddels ruimschoots verdiend als monteur en autoverkoper, onder andere bij de Opel dealer. Vanaf 2020 zet hij zijn werkzaamheden voort als zelfstandig ondernemer in zijn eigen bedrijf. "Ik ben geboren en getogen in Sint Pancras en liep al een tijdje rond met het idee om een eigen autobedrijf te starten in mijn geboortestreek. Die droom kwam uit toen ik de mogelijkheid kreeg om een pand aan De Vreekesweid te betrekken in Broek op Langedijk." Uiteraard kunt u bij Richard de Goede Autoservice terecht voor onderhoud, Apk keuringen en alle andere voorkomende reparaties, maar ook is men gespecialiseerd in elektrische auto's, hybride auto's, youngtimers en kan men voor u op zoek naar elke gewenste occassion. In de werkplaats is alle kennis en expertise aanwezig op het gebied van storingen, diagnose, schadeherstel, regulier onderhoud en handgeschakelde versnellingsbakreparaties. Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Loop even naar binnen of bel: 0226-745028.

"Wat wij belangrijk vinden is dat onze klanten altijd welkom zijn. De koffie is lekker, de sfeer is gemoedelijk en wat nog belangrijker is: de klantvriendelijkheid staat bij ons nog ouderwets hoog in het vaandel! Zaterdag 4 januari nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken, van 09.00 tot 15.00 uur aan de Vreekesweid 27!

Openingstijden zijn vanaf 4 januari maandag t/m vrijdag 08.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.