Het album.
Het album. (Foto: Aangeleverd)

Albumpresentatie Wies en de Liefde

REGIO - Wies en de Liefde bestaat inmiddels vijf jaar en zij brengen zondag 22 maart hun debuutalbum uit in Poppodium Victorie in Alkmaar. Tevens gaat hun gelijknamige luisterconcert 'ZonderDagen' in première.

Een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek en folk- en kleinkunstinvloeden. Wies en de Liefde wordt geprezen om hun authenticiteit; de pakkende, door Wies zelf geschreven liedjes met sterke teksten en haar vermogen om het publiek in haar greep te houden. Wies wordt liefdevol begeleid door de inmiddels vier man sterke band, die zowel een akoestisch, elektrisch en tegenwoordig ook elektronisch geluid geven aan haar geschreven nummers. 'Eigen, bijzonder en zet aan tot zelfbeschouwing', zo beschrijft het publiek de muziek van Wies en de Liefde.

'ZonderDagen' is een warm, boeiend en sfeervol debuutalbum geworden, dat luistert als een muzikale roadtrip en veel aandacht voor het woord bevat. Een verzameling afwisselende nummers, vol verrassende muzikale wendingen, die slim en tegelijk speels in elkaar zitten. Het album en de voorstelling beschrijven de complexiteit van de liefde door de ogen van een levenslustige dertiger.

Kijk voor meer informatie op wiesendeliefde.nl/