Aansluitend grenst een eigen buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen buitenspelen
Aansluitend grenst een eigen buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen buitenspelen (Foto: aangeleverd)

Nieuw kinderdagverblijf in Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - Vanaf 17 augustus 2020 kunnen kinderen in de leeftijd 0-4 jaar voor kinderopvang terecht in Egmond aan Zee. Forte Kinderopvang start na de zomervakantie met een nieuw kinderdagverblijf in basisschool De Driemaster.

''Kinderen kunnen volop ontdekken en groeien''

Het nieuwe kinderdagverblijf wordt gecombineerd met Peuteropvang De Zeesterretjes in basisschool De Driemaster en krijgt dezelfde naam mee. Het voordeel van opvang in deze school is dat er een doorgaande ontwikkellijn met de school ontstaat: zo wordt de drempel naar school voor de kinderen een stuk lager en groeien de kinderen met plezier richting de basisschool. Daarnaast hebben ouders van kinderen tot 0-4 jaar vanaf 17 augustus een kinderdagverblijf in eigen dorp. De Peuteropvang De Zeesterretjes voor de opvang van kinderen van 2-4 jaar blijft ook gewoon bestaan.

Unieke groep

De binnenruimte is deels aangepast naar de opvang van ook de allerkleinsten van 0 – 2 jaar die er nu bij gaan komen. Marjolein Ruiter, clustermanager van kinderdagverblijf De Zeesterretjes licht toe: “Het wordt een unieke groep voor 0 tot 4 jaar. Om alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen te stimuleren gebruiken we de methode ‘Uk en Puk’ al vanaf 0 jaar en worden er verschillende hoeken gecreëerd waar kinderen volop kunnen ontdekken en groeien.” Aansluitend grenst een eigen buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen buitenspelen. Hier is een zandbak, speelhuisje en voldoende speelmateriaal om heerlijk te kunnen spelen.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf gaat hele dagen open van maandag tot en met vrijdag, van 07.30 tot 18.30 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde opvang vanaf 07.00 uur. Er zijn nog plekken beschikbaar voor kinderdagverblijf De Zeesterretjes.

Meer informatie via fortekinderopvang.nl of 0251 – 658 058