500m2 kampeerwinkel vol tenten, slaapzakken, tafels en stoelen en veel meer om te kamperen met sfeer.
500m2 kampeerwinkel vol tenten, slaapzakken, tafels en stoelen en veel meer om te kamperen met sfeer. (Foto: Nicole Verhaeg)

Kampeerwinkel vergroot en open met Pasen

Even voorstellen: wij zijn Mark en Anita van Kampeer met Sfeer. Wij zijn sinds begin 2017 actief met gebruikte caravans en campers in Dirkshorn tegenover 5 sterren camping de Bongerd.

Wij verkopen met name gebruikte caravans en campers in bemiddeling voor onze klanten. Daarnaast hebben wij een kleine werkplaats voor garantie en kleine herstelwerkzaamheden en tot voor kort een kleine kampeerwinkel met de hoogst noodzakelijke kampeerbenodigdheden.

Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Fritz Berger, een franchiseorganisatie uit Duitsland met nu 80 winkels in Europa. Hierdoor konden wij onze winkel op een professionele wijze vernieuwen en vergroten. Onze kampeerwinkel heeft nu een oppervlakte van ruim 500m2 en de keuze is enorm. Wij leveren kampeertenten, voortenten, luifels, tenttapijt, slaapzakken, tafels en stoelen in overvloed, kooktoestellen, barbecues, servies, pannen, koelboxen, televisies, inbouwverlichting, zonnepanelen, caravanmovers, verwarming, vervangingsartikelen voor de caravan zoals waterpompen, kranen, deurscharnieren en nog veel meer.

Daarbij is onze prijsstelling aantrekkelijker en onze service staat op een nog hoger niveau, mede doordat de kwaliteit van de producten hoogstaand is en met de Fritz Berger Voordeelkaart de garantie bij alle winkels in Europa wordt verstrekt, zonder het tonen van uw kassabon.

Goede vrijdag en zaterdag en tweede paasdag zijn wij geopend van 11 tot 17 uur.

De caravans en campers staan buiten tentoongesteld en zijn open voor bezichtiging uiteraard voor maximaal 1 stel tegelijk. Wij zullen u deze dagen niet in het kampeervoertuig helpen, dus u kunt alles rustig bekijken. Mocht u interesse hebben in 1 van onze caravans of campers, dan kunt u direct of later telefonisch een afspraak maken voor een adviesgesprek.

De kampeerwinkel van ruim 500 m2 stellen wij open voor maximaal 30 personen. Voor iedere bezoeker hebben wij een gratis kampeercatalogus klaarliggen met meer dan 500 pagina’s kampeerplezier. Tevens kunnen wij u een gratis Berger voordeelkaart aanbieden, waarbij u automatisch bonuspunten spaart bij aankoop van uw kampeerartikelen, u kunt ruilen zonder kassabon, waarbij u een verlengde retourtermijn van 100 dagen heeft en als eerste en wordt geïnformeerd over onze actuele acties.


www.kampeermetsfeer.nl, telefoon: 06 53699753.


Onze catalogus 2020 van meer dan 500 pagina’s vindt u ook op onze website www.kampeermetsfeer.nl. Mocht u één of meerdere artikelen willen bestellen, dan leveren wij dit gratis vanaf € 25,-, en in overleg op elke zondag of maandag binnen Noord-Holland, inclusief Texel, met uitzondering van de feestdagen.