Kom langs en laat u inspireren (foto: Vincent de Vries)
Kom langs en laat u inspireren (foto: Vincent de Vries) (Foto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL-VINCENT DE VRIES)

Laat u inspireren bij Tuincentrum Hollander

BREEZAND - De lente is begonnen, wat betekent dat Tuincentrum Hollander volop in het teken staat van nieuw perkgoed, tuinmeubelen en beplanting. Maar ook voor andere producten kunt u slagen bij het tuincentrum aan Schorweg 99b in Breezand. Allround Tuincentrum Hollander staat garant voor kamer-, tuin- en terrasbeplanting, tuinaanleg-, onderhoud en architectuur, dierbenodigdheden en veel sfeer- en decoratieartikelen. Laat u inspireren en geniet wat Tuincentrum Hollander te bieden heeft.

"We hebben nu heel veel eenjarige planten in huis waar je - als je ze in deze periode plant - tot eind september plezier van kunt hebben", vertelt Martien Huiberts van Tuincentrum Hollander bij het ruime aanbod van perkgoed zoals Spaanse margriet, mini-petunia en geraniums. Tuincentrum Hollander heeft ook een groot assortiment aan tuinmeubelen, van de populaire loungesets en diningsets tot verstelbare stoelen. De showroom is mooi ingericht waardoor je inspiratie opdoet voor de eigen tuin of terras. "Probeer alles uit, want het moet vooral lekker zitten,'' vertelt Huiberts. Daarnaast verkopen we ook accessoires als tuinkussens, parasols en kussenboxen in allerlei modellen, kleuren en maten. Omdat de vraag naar barbecues elk jaar groot is, heeft Tuincentrum Hollander een mooie hoek samengesteld met barbecues en accessoires. Wilt u een klassieke houtskoolbarbecue of gaat u liever voor een gas- of elektrische barbecue. Kom langs en kijk welke voor u het best geschikt is.

Moederdagactie

Speciaal voor Moederdag heeft het tuincentrum een mooie actie bedacht. De kant-en-klare terraspotten zijn in de aanbieding. "We hebben potten in alle soorten, maten en kleuren. Deze potten zijn voorzien van een waterreservervoir. Heel makkelijk in onderhoud." Kijk voor meer informatie op: www.tuincentrumhollander.nl.