Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Baasje gezocht

Deze week staat Lycur in de spotlight. Een lief jong konijntje, dat samen met zijn broertjes en zusjes in de opvang is gekomen door een per ongeluk nestje.

Hoe gaat het nu met Lycur?

Lycur werd beoordeeld als rammetje en mocht op zoek naar een vriendinnetje. Dit ging heel snel. Hij is herplaatst bij een fijn vriendinnetje Vannyl en door de goede begeleiding en adviezen van de Opvang doet hij het supergoed.


Hij woont nog apart, aangezien hij nog gecastreerd moet worden. Daar was hij nog iets te jong voor. Lycur houdt van knuffelen, rondspringen en eten en is heerlijk rustig en lief. Zijn nieuwe baas Vannyl is al helemaal dol op hem en als ze eventjes onder begeleiding samen zijn kan je duidelijk merken dat de klik goed is. Als hij eenmaal gecastreerd is zullen ze na de nog vruchtbare periode dan eindelijk samen mogen wonen!

In verband met de Corona crisis wil het DierenOpvang zoveel mogelijk klantcontact vermijden. Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl in. Het DierenOpvang neemt dan contact op en kijkt of er een afspraak kan worden ingepland. Zij houden zich aan de richtlijnen van de RIVM.