Blaas uw badkamer nieuw leven in.
Blaas uw badkamer nieuw leven in. (Foto: aangeleverd )

Tweede filiaal voor Van den Berg Tegels en Badkamers

LANGEDIJK - Sinds april 2020 heeft Van den Berg Tegels en Badkamers een tweede filiaal in Langedijk. Eigenaar Paul van den Berg is geen onbekende op badkamer gebied met zijn 20 jaar ervaring. Paul en zijn team hebben in de afgelopen jaren - onder een andere naam - tal van badkamers mogen ontwerpen en leveren.

"We maken tijd voor advies op maat"

“Nu werd het tijd om naast ons filiaal in Schagen ook in Langedijk onder mijn eigen naam verder te gaan”, laat Paul weten.

Eigenaar Paul van den Berg opende in 2019 al een ruime showroom van 1000m² op de Witte Paal in Schagen. “In beide winkels kan men tal van badkameropstellingen bekijken en daar inspiratie uit halen. Ons vertrouwde team staat ook hier de klant graag te woord”, vertelt Paul trots.

Laatste trends

Van den Berg Badkamers is een onafhankelijk badkamerspecialist. “Vanzelfsprekend hebben we altijd de laatste trends in huis! Daarnaast hebben wij een grote collectie tegels, toiletten, baden, douches, stoomcabines en badkamermeubels. Voor elk budget is er een passende oplossing.” En bent u op zoek naar een advies op maat? Dan maakt het team van Van den Berg daar graag tijd voor.

3D-programma

De badkamerspecialist tekent met een hightech 3D-programma, waarin uw wensen en eisen precies worden ingevuld. “Op die manier krijgt de klant een realistisch beeld van de nieuwe badkamer, waardoor er betere keuzes gemaakt kunnen worden en dat vinden wij zeer belangrijk!”

Van ontwerp tot installatie

Naast het ontwerp kan Van den Berg Tegels & Badkamers u ook van advies voorzien. “Ons team heeft al meer dan 20 jaar ervaring, dus we kennen inmiddels alle badkamergeheimen wel! Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing.”


“Voor de plaatsing en installatie werken wij al jaren samen met een team van ZZP-ers”, aldus Paul. “Op deze manier ontzorgen wij de klant compleet.”


Meer info: www.vdbergbadkamers.nl.