Haantje Haan zoekt een baasje.
Haantje Haan zoekt een baasje. (Foto: Aangeleverd )

Baasje gezocht: Wie zorgt er voor haan Haantje

Deze week wat extra aandacht voor een kip, maar wel een mannelijke variant. Hij heeft de naam ‘Haantje’ gekregen, maar doet zijn naam allerminst eer aan.

Wie zorgt er voor haan Haan

Deze prachtige jongeman heeft een gewicht van maar liefst vier-en-een-halve kilo, schoon aan de haak. Haantje is geboren in mei 2019. Nog jong dus en vol levensvreugde. Hij is ook bijzonder tam en komt graag even wat uit je hand eten. In de opvang heeft hij geen dames om voor te zorgen, wel een konijn die hij erg interessant vindt. En wat mannelijke soortgenootjes waar hij het uiteraard niet zo goed mee kan vinden.


Op zijn nieuwe adres zou het fijn zijn als hij een paar dames krijgt om voor te zorgen, maar het mogelijk is om hem wel achter een hek of omheining te houden zodat hij niet het idee krijgt zijn dames naar andere tweevoetige bezoekers te moeten verdedigen.


Wie meer wil weten of kennis wil komen maken kan bellen, of kan tijdens de bezoektijden even langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn of bel 0224-551818. www.dierenasiel-schagen.nl