Afbeelding
(Foto: )

Welltherm infrarood verwarming voor tuin en terras

Verleng op een comfortabele manier de zomeravond op uw terras of overkapping. Het gebeurt vaak dat u ‘s avonds net lekker buiten zit en het klam of koud wordt en u hierdoor naar binnen moet, maar met een Welltherm infrarood straler is dat verleden tijd.

Welltherm is een toonaangevend bedrijf op het gebied van infrarood verwarming uit Duitsland, waar alles in eigen beheer gefabriceerd wordt met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Made in Germany is het wereldwijde keurmerk voor topkwaliteit. In het assortiment zitten ook een aantal top infraroodstralers. Als één van de technologieleiders op het gebied van infraroodwarmte, heeft Welltherm de DAZEX-technologie ontwikkeld, wat inhoud dat de zichtbare lichtstralen vrijwel volledig gereduceerd worden. Dankzij deze speciale lampen zijn deze Welltherm infrarood stralers de krachtigste en energiezuinigste apparaten in hun klasse.

Inclusief bluetooth

U kunt kiezen uit diverse modellen en wattages, waarvan de meeste comfortabel te bedienen zijn via een afstandsbediening of een app en in verschillende fasen dimbaar zijn. Het topmodel is de Welltherm Stream & Beam die zelfs uitgerust is met Bluetooth luidsprekers, zodat u niet alleen aangename warmte ervaart, maar ook uw favoriete muziek kunt streamen om de gezelligheid te verhogen. Tevens zit hier ook kleurrijke led-sfeerverlichting op waarmee u de achtergrond in diverse kleuren kunt verlichten.

Overal inzetbaar

Naast de Stream & Beam is ook de Arta een mooie en handige infraroodstraler. Hij wordt geleverd met een plafond beugel voor in de blokhut of overkapping en met een ketting ophanging voor in een partytent. Voor bijna alle modellen heeft Welltherm ook statieven/standaards die in hoogte verstelbaar zijn, zodat de infraroodstralers bijna overal inzetbaar zijn.