Kunstenaars gezocht voor Kunstroute Oosterdel

LANGEDIJK - De mensen van St. Veldzorg Oosterdel, St. Langedijk Waterrijk, St. Koolsail Langedijk en Marieke Neesen van Lief Langedijk hebben plannen gemaakt om een Kunstroute Oosterdel te organiseren.

Dit event moet plaatsvinden tijdens de Van Sluis tot Sluis tocht, dat dit jaar onderdeel is van Koolsail 2020 en op de datum zondag 21 juni.

Eiland

Voor Kunstroute Oosterdel zoeken wij kunstenaars die grote kunstwerken willen tentoonstellen op een eiland in het Oosterdelgebied. De kunst is alleen vanaf een bootje te zien, vanaf het water.

Drijvende kunst

Eventueel mag het ook kunst zijn, dat op het water drijft. De kunstroute per boot gaat plaatsvinden vanaf het gebouw van Veldzorg in Broek op Langedijk.

Robuust

De tentoongestelde werken moeten robuust zijn en moeten te vervoeren zijn in een boot. Op 21 juni 's morgens vroeg wordt de kunst geplaatst op de eilanden en aan het einde van de dag er weer afgehaald. De kunstenaar plaatst zelf de kunst op een eiland, het vervoer naar de eilanden wordt geregeld. Indien nodig kan er hulp bij het plaatsen van de kunst geregeld worden. Het risico is voor de kunstenaar zelf.

Aanmelden

Heeft u interesse om mee te doen, meld u zich dan aan via een mail naar info@lieflangedijk.nl.