Bridgeclub St Pancras heet nieuwe leden welkom

SINT PANCRAS - Bridgeclub St. Pancras hield 21 december de jaarlijkse kerstdrive. Het was tevens de afsluiting van het jubileumjaar. De deelnemers werden ontvangen met soep en broodjes en tijdens het bridgen werden ze voorzien van diverse hapjes en drankjes.

Dit jaar was het een gecombineerde kerstdrive. In drie lijnen werd er gestreden om de juiste contracten en de meeste punten, maar aan de wedstrijd was meteen een scrabble puzzel verbonden. De deelnemers kregen afhankelijk van het contract een letter en aan het einde van de dag moest men trachten een zolang mogelijk woord te maken. Een van de winnaars wist het woord 'filemelding' uit de 18 letters te maken.

Middagbridge op dinsdagmiddag

Vanuit de leden kwam er geluiden over het invoeren van een middagbridge. In een extra ledenvergadering afgelopen week is besloten dat met ingang van het nieuwe seizoen deze middagbridge er ook komt. Het betekent tegelijk dat er één avondbridge komt te vervallen. In het nieuwe seizoen zal er gebridged worden op de dinsdagmiddag (vanaf 13.30 uur) en op donderdag vanaf 19.45 uur.

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn welkom. U kunt zich als lid aanmelden bij Kees van der Weijde, de secretaris van de vereniging: e-mail: secretaris_bcstpancras@hotmail.com. Voor meer info kan er contact worden opgenomen met de voorzitter van de Technische Commissie Hans Hes, tel. 06- 55062739 of kjk op de website: https://www.nbbclubsites.nl/club/4041.