Een volle winkel met allemaal -gezellige - wachtenden voor u!
Een volle winkel met allemaal -gezellige - wachtenden voor u! (Foto: Theo Annes)

Hysterische toestanden bij juwelier Ydo

NOORD-SCHARWOUDE - Donderdag 23 januari rond de klok van acht stond de eerste klant al op de stoep bij Ydo. De speciale actiedag zou pas om half tien beginnen, maar dit weerhield vele klanten er niet van al veel eerder te komen.

Geweldige aftrap van jubileumjaar

Het was hilarisch; de bakker verkocht veel koffie aan de wachtenden die op deze vroege morgen buiten stonden. Het Ydo Team startte bereidde zich binnen voor. Maar op deze menigte was eigenlijk niemand voorbereid. Ondanks de drukte zat de stemming er goed in. Op een enkeling na ging iedereen tevreden de deur uit met mooie aankopen.

Reünie

Het feestje begon voor de Ydo's al eerder. De jubileumactie werd groots aangekondigd via social media en deze krant, maar Team Ydo 2020 had een verrassing voor Ed en Tiny in petto. Op vrijdag 14 januari werd de keuken versierd en onder het genot van een heerlijke punt taart werden de Ydo's in het zonnetje gezet door het team. Daarbij hoorde ook een uitnodiging. Toen de winkel sloot startte de verrassing. Het team liep richting Aris Bouwens en hier bleek dat heel veel oud Ydo Team leden gekomen waren om Ed en Tiny in het zonnetje te zetten!

"Dit is het mooiste cadeau wat we konden krijgen. Hieruit spreekt waardering en liefde. Alle oud werknemers hebben een plekje in ons hart. En uit het feit dat dat blijkbaar wederzijds is, blijkt dat we het best goed hebben gedaan", aldus een emotionele Tiny.

Word vervolgd

Het jubileumjaar gaat door, want het is een heel jaar feest bij de Ydo's. Met acties, gezelligheid, veranderingen en nieuwe ideeën gaat Juwelier Ydo samen met het team een fantastisch jaar tegemoet waar iedereen naar uit kijkt!

Tot Ed en Tiny's grote verrassing was er door het (ex)team een geweldige reünie georganiseerd.