Stem op HugoHopper!
Stem op HugoHopper! (Foto: Aangeleverd)

Bijzonder jaar voor HugoHopper

HEERHUGOWAARD - Voor vervoersvereniging HugoHopper zal 2020 zeker niet de boeken ingaan als een saai jaar, want er staat genoeg op de planning.

Na een grondige voorbereiding in 2019, zijn we op de eerste werkdag van dit jaar gestart met een nieuw betaal- en planprogramma. Door het nieuwe programma kunnen de deur-tot-deur ritten beter gepland worden, zodat we nog meer mensen kunnen vervoeren. Verder geen contant geld of strippenkaart meer in de bussen, maar inchecken met een persoonlijke pas.

'Help Nederland vooruit'

Ander nieuws is de nominatie van de HugoHopper door de ING voor de actie 'Help Nederland Vooruit'. Een actie waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie. Bij winst wil HugoHopper dat geld dan graag inzetten om het tienjarig bestaan een extra feestelijk tintje te geven. Want in 2020 is de Heerhugowaardse vervoerder een decennium actief. Een periode waarin de HugoHopper is gegroeid tot een organisatie die meer dan 30.000 leden vervoert, dankzij de inzet van een collectief van geweldige vrijwilligers.

Die verdienen wel wat extra's, dus breng je stem uit via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/vervoersvereniging-heerhugowaard.