Fortnite Spektakel
Fortnite Spektakel (Foto: aangeleverd)

Fortnite Spektakel Waterland

MONNICKENDAM - Kinderen die in groep 3 tot en met 8 zitten kunnen zich aanmelden voor het Zwemspektakel Waterland op maandag 17 februari en/of het Fortnite Spektakel op dinsdag 18 februari van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. De evenementen vinden plaats in de voorjaarsvakantie.

Kinderen in het bezit van minimaal een A-diploma kunnen maandag 17 februari tussen 13:00 en 14:30 uur deelnemen aan waterpolo, mat lopen, vlotvaren, materiaal opduiken en vrij zwemmen in het Sportfondsenbad in Monnickendam (Wilhelminalaan 54).

De entree is € 3,70 per kind, betalen bij de kassa van het zwembad.

Kinderen die gek zijn van fortnite kunnen in Sporthal 't Spil, op dinsdag 18 februari, hun hart ophalen in een Fortnite Dome. De sporthal organiseert een lasergame variant. Er worden ook clinics verzorgd door The Monks (basketbal) en de Waterlandse Hockeyvereniging. Alle onderdelen komen aan bod. De activiteit duurt van 11:00 tot 13:00 uur en toegang is gratis.

Er is voor deze activiteit een vrijwillige bijdrage gewenst voor het goede doel. De bijdrage kan bij aanvang gedoneerd worden. Deze volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland.