Wat doet kleur met ons?
Wat doet kleur met ons? (Foto: aangeleverd)

De verborgen kracht van kleur

ALKMAAR - Kleurenspecialist Agnes Zaal geeft zaterdag 14 maart de inspirerende belevingsworkshop 'Ontdek de verborgen kracht van kleur'. In deze interactieve en leerzame workshop leren de deelnemers alles over kleur en de invloed ervan in het dagelijks leven.

Kleur heeft een enorme invloed op ons

Ooit een goede nachtrust gehad in een roodgeverfde kamer of een blauwe biefstuk gegeten? Waarschijnlijk niet. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat onze zin of weerzin mede door kleur wordt ingegeven. Kleur heeft een enorme invloed op ons, al ben je je daar niet altijd van bewust.

Wat is er te verwachten?

Tijdens de workshop wordt met behulp van kleuren en beelden een sfeer gecreƫerd die de zintuigen verrast en prikkelt. De emoties worden gestimuleerd, de creativiteit komt tot leven en cursisten leren wat kleur is en wat het kan doen. Deelnemers komen meer te weten over de achtergronden en betekenissen van kleur en dat verschaft nieuwe inzichten, zodat kleur beter kan worden toegepast in het dagelijks leven.

De tijden op 8 februari en 14 maart zijn van 13.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.hortusalkmaar.nl. Aanmelden: info@liefdevoorkleur.nl. Er is plaats voor maximaal acht personen.