Seniorenweek: van fitheidstest tot politieke bijeenkomst. en oude klederdrachten.
Seniorenweek: van fitheidstest tot politieke bijeenkomst. en oude klederdrachten. (Foto: Joop van de Water)

Volop activiteiten seniorenweek

STEDE BROEC - Seniorenraad Stede Broec organiseert een seniorenweek van maandag 23 maart tot en met zondag 29 maart. Voor enkele activiteiten is tijdig aanmelden gewenst.

Wethouder Lydia Groot opent de seniorenweek maandag 23 maart. Die dag is er tevens een lunch met aansluitend een optreden van de Sjappetouwtjes in De Stek in Grootebroek. Aanvang 13.30 uur, aansluitend optreden Sjappetouwtjes. Kaartverkoop 5 euro op 3 maart in De Stek van 13.30 tot 15.00 uur of via seniorenraad.nl.

Fitheidstest

Dinsdag 24 maart is er gelegenheid om een fitheidstest te doen onder leiding van sportservice West-Friesland. Sportcafé van de Flint van 10.00 tot 14.00 uur. Aanmelden via seniorenraad.nl. In samenwerking met het Rode Kruis vindt dinsdag 24 maart een themamiddag over Veiligheid in en om het huis plaats. Locatie: Verenigingsgebouw de Wurf in Lutjebroek. Aanvang 14.00 uur. Entree gratis.

In Het Postkantoor is woensdag 25 maart een politieke avond met de fractievoorzitters van de politieke partijen in Stede Broec.

De fractievoorzitters vormen een forum en blikken met de deelnemers terug op de afgelopen twee jaar, maar discussiëren ook over de toename van het aantal senioren in onze gemeente. Aanvang 20.00 uur. Entree gratis.

De muziekfilm Yesterday draait donderdag 26 maart in Het Postkantoor. Aanvang 14.00 uur. Gratis entree. Zondag 29 maart is er in het Vereenigingsgebouw De Tuf in Bovenkarspel de modeshow Van onderbroek tot hul, verzorgd door Streekdrachtgroep Enkhuizen, met mode van onze voorouders. Aanvang 14.00 uur. Gratis entree. Meer informatie via seniorenraad.nl.