Voetballen volgens Wiel Coerver methode.
Voetballen volgens Wiel Coerver methode. (Foto: Fred Homan)

Trainen als een profvoetballer

HOOGKARSPEL - Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen zijn er de jeugdvoetbaldagen tijdens de voorjaarsvakantie dinsdag 18 en woensdag 19 februari.

Kinderen krijgen training van profs

Op het complex van Spirit'30 vinden de jeugdvoetbaldagen plaats georganiseerd door de staf van de jeugdvoetbalopleiding. De jeugdvoetbaldagen zijn voor kinderen van vijf tot en met vijftien.

Lidmaatschap van een bepaalde vereniging is niet nodig.

Basistechnieken

De trainingen worden verzorgd door professionele trainers en zijn gericht op aanleren van alle basistechnieken volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Balgevoel

Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties ontwikkelt de speler zijn handelingssnelheid.

Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een goede traptechniek gaat hierdoor gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat door de veelzijdige techniektraining.

Training gericht op balvaardigheid en spelvertrouwen

Collectieve spel

"Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op."

Inschrijven via jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen.

Voeballen volgens Wiel Coerver methode.