Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Win kaartjes Huisvrouwen bestaan niet 2

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Huisvrouwen bestaan niet 2, een komisch drama.

De film Huisvrouwen bestaan niet 1 werd de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar. In dit tweede deel worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen. We volgen Gijsje, Marjolein en Loes die ons met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Zo is de één moeder van een peuter en CEO van een reclamebureau, heeft de ander het idee in te kakken en begint zestigster Loes voor het eerst een relatie met een leeftijdgenoot.

Kans maken op twee kaarten voor Huisvrouwen bestaan niet 2 op zondag 9 februari om 14.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa van de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.