Een gezamenlijk bezoekje aan de  nabijgelegen Kinderboerderij de Put.
Een gezamenlijk bezoekje aan de nabijgelegen Kinderboerderij de Put. (Foto: aangeleverd)

Inloophuis Sociale Huiskamer heropent haar deuren

ANDIJK - De Sociale Huiskamer van Stichting Wings of Change in Andijk is enige tijd gesloten geweest vanwege corona, maar heeft haar deuren vanaf begin juli weer geopend voor bezoekers. Op maandagochtend en dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is een ieder die behoefte heeft aan sociaal contact praatje weer welkom in het inloophuis.

Ultieme plek om heerlijk te genieten

Juist in deze tijd hebben mensen extra behoefte aan verbinding en sociale contact. De Sociale Huiskamer is gehuisvest op een prachtige groene en bloemrijke locatie. Het is de ultieme plek om heerlijk te genieten. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers terecht voor een gezellig praatje en hun netwerk uitbreiden. Wekelijks worden er activiteiten gepland. Deze activiteiten variƫren van creatieve bezigheden, spelletjes- en muziek ochtenden, kijken bij de verzorging en activiteiten van de roofvogels of een gezamenlijk bezoekje aan de nabijgelegen Kinderboerderij de Put.

Extra activiteiten

Daarnaast is nog meer leuk nieuws te vermelden: tot en met oktober zijn er extra activiteiten ingepland voor kwetsbare doelgroepen die middels een bijdrage van het Oranje Fonds worden mogelijk gemaakt. Zes leuke educatieve en gezellige ochtenden/middagen vinden plaats op onze locatie aan Schoolweg 4 rondom de roofvogels en op Kinderboerderij de Put (Horn 27). Dit wordt geheel verzorgd door onze vrijwilligers en deelnemers.

Geen vervoer? Geen probleem!

Gratis

De activiteiten, consumpties en versnaperingen zijn gratis. Onlangs hebben twee kleine groepen bezoekers al gebruik gemaakt van deze activiteiten en dit was een groot succes! Wie langs wil komen in de Sociale Huiskamer voor een gezellig (gratis!) kopje koffie of thee, zich aan wil melden voor de extra activiteiten (mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds) of vrijwilliger wil worden bij Wings of Change, kan een mailtje sturen naar info@wingsofchange.nl. Bellen kan ook: 0228-222136.

Gezondheid en veiligheid

Geen vervoer? Geen probleem! Binnen een straal van tien kilometer vanaf de locatie is het mogelijk om mensen 'coronaproof' op te halen en weg te brengen.

Meer informatie

Meer informatie: wingsofchange.nl. Wings of Change stelt de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van de deelnemers, bezoekers en medewerkers en neemt hiervoor gepaste maatregelen.