(Afbeelding aangeleverd)
(Afbeelding aangeleverd)

Back to School met EP:Beerepoot

REGIO - Laptop, MacBook, tablet, printer, WiFi-systeem, software of accessoires nodig? EP:Beerepoot beschikt over een breed scala aan laptopmerken en modellen. Er is altijd een model dat past bij iemands wensen en budget. Tezamen met trendy accessoires zoals (draadloze)muizen, PowerBanks, tassen en sleeves ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar.

Een snelle processor, sterke grafische kaart, veel opslagruimte of extra werkgeheugen? De keuze is enorm. Werk je graag op een groot scherm of kies je liever voor een compact formaat? Het laptop-assortiment bevat onder andere de gerenommeerde merken Acer, HP, Asus en Lenovo. Liever een Apple? De adviseurs helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

WiFi is fantastisch... Als het werkt! Gelukkig is dit vaak het geval. Maar reikt het signaal ook helemaal tot aan de (studeer)kamer? En blijft het stabiel als de rest van de familie ook online is? Overal in huis snel en stabiel (draadloos)internet maakt studeren leuker en eenvoudiger. Daarom heeft EP:Beerepoot de WiFi-scan. De adviseurs brengen de locatie in kaart en geven advies. Indien gewenst verzorgen zij ook de installatie. Het resultaat? Een professioneel en perfect dekkend WiFi-netwerk.

EP:Beerepoot is ook het adres voor reparaties aan laptops en pc's. En natuurlijk voor allerlei soorten software zoals Office 365 en antivirus-programma’s. Indien gewenst, wordt de aankoop ook nog eens gebruiksklaar gemaakt, zodat de klant direct aan de slag kan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Bekijk snel de folder in de bijlage of op www.epbeerepoot.nl. Iedereen is natuurlijk ook van harte welkom in één van de winkels.