VVV Enkhuizen maakt lokaal kopen nóg leuker.
VVV Enkhuizen maakt lokaal kopen nóg leuker. (Foto: Aangeleverd)

Help elkaar en koop lokaal!

ENKHUIZEN - Met de actie Help elkaar en koop lokaal! volgt stichting marketing Enkhuizen in samenwerking met VVV Enkhuizen landelijke acties om lokaal kopen te stimuleren. De actie is bedoeld om ondernemers in Enkhuizen een hart onder de riem te steken.

Met deze actie willen zij inwoners en regio bewoners extra aanmoedigen tot aankopen bij lokale ondernemers. Ook Rodi Media ziet veel creativiteit ontstaan bij ondernemers om hun zaak draaiende te kunnen houden. Wij geven originele initiateven graag een platform in onze kranten en online. Goede ideeën, initiatieven en oplossingen, verdienen een plek in onze (online) media. Wil je je verhaal delen? Neem contact op met ons. En natuurlijk geldt: wees loyaal, koop lokaal!







Stichting marketing Enkhuizen – VVV Enkhuizen: “Wij willen Enkhuizer ondernemers graag behouden, daarom kopen wij lokaal. Doe ook mee en koop juist nu lokaal, samen zijn we sterk!”

Eerder al heeft Stichting marketing Enkhuizen en VVV Enkhuizen samen met de winkeliersvereniging en met steun van het ondernemersfonds de website www.EnkhuizenBezorgt.nl opgezet. Op deze website vind je een overzicht van winkels en horecagelegenheden die een bezorg- en/of afhaaldienst aanbieden of andere speciale acties hebben.

De Enkhuizer ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. De horeca heeft haar deuren moeten sluiten, veerdiensten en charterschepen liggen stil in de haven, het Zuiderzeemuseum is gesloten en ook de poorten van Sprookjeswonderland zitten nog steeds op slot. Veel winkels zijn nog wel geopend met een aangepast deurbeleid, maar hebben te maken met fors dalende omzetten. De ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken. Dus: help elkaar en koop lokaal. Samen staan we sterk!

Ook Rodi Media ziet veel creativiteit ontstaan bij ondernemers om hun zaak draaiende te kunnen houden. Wij geven originele initiateven graag een platform in onze kranten en online. Goede ideeën, initiatieven en oplossingen, verdienen een plek in onze (online) media. Wil je je verhaal delen? Neem contact op met ons. En natuurlijk geldt: wees loyaal, koop lokaal!


De komende dagen krijgen winkeliers, horeca en andere Enkhuizer ondernemers die iets verkopen, bezorgen of laten afhalen een gratis Help elkaar en koop lokaal! promotiepakket. In het pakket zitten verschillende stickers en ansichtkaarten die de ondernemers als bedankje bij een aankoop of bestelling kunnen doen. Zo wordt lokaal kopen nóg leuker!

Afbeelding