Herberg de Compagnie is het hele jaar door zeven dagen in de week open.
Herberg de Compagnie is het hele jaar door zeven dagen in de week open.

Herberg de Compagnie in 2020

ENKHUIZEN - Herberg de Compagnie blijft de komende jaren dat prettige speciaalbier grandcafé aan de historische havens. Het eerste baken bij binnenkomst van Enkhuizen.

"Bij ons vind je nog steeds de sfeervolle ambiance en goede gerechten voor een leuke avond uit", vertelt eigenaar Rick Post. "Met onze Josper grill maken we de sappigste steaks, lekkerste groenten en meest knapperige broodjes."

Goed eten

Rick Post gaat door, hij ziet af van de verkoop en gaat het pand kopen van zijn huurbaas. "Met volle energie", roept hij lachend. Hij is dan ook dolgelukkig met chef-kok Jeroen Buck. "Met Buck in de keuken waarborgen we de kwaliteit van ons eten. Echt goed en lekker eten staat bij ons voorop. Geen liflafjes, maar goede stukken vlees gegrild op houtskool waarmee we de smaak van vroeger terughalen."

Lunchen

Herberg de Compagnie is het hele jaar door zeven dagen per week geopend voor een kop koffie, een gezonde lunch. "Het is echt heerlijk zitten aan de havenkant, zowel in de winter als in de zomer." Uiteraard kun je na de lunch terecht voor een goed glas speciaalbier en borrelhapje.

Evenementen

In 2020 staan weer veel evenementen op stapel. Rick: "Na het diner springen we regelmatig in de caféstand met een dj of een band. In het weekend willen we er 's avonds regelmatig een feestje van maken. We zijn druk bezig met de agenda voor 2020!"

De twee bedrijfsleiders Jesse Schooneman en Denise Buis zijn ook volgend jaar de vertrouwde gezichten van de zaak.

Rick Post en zijn team wensen iedereen een mooi en gezond 2020!

Herberg De Compaginie, Spoorstraat 10-14 in Enkhuizen. Contact via info@herbergdecompagnie.nl of 0228 323334.