Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes La Belle Époque

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film La Belle Époque. Een mooie feelgoodfilm met bekende gezichten uit de Franse cinema.

Het leven van Victor, een striptekenaar van in de zestig, raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucs, precies nagebouwde locaties en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan. Het gekozen moment is totaal naar keuze van de cliënt. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven. De week waarin hij zijn grote liefde en huidige vrouw voor het eerste ontmoette, veertig jaar geleden…

                

Kans maken op twee kaarten voor La belle Époque op maandag 6 januari om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa van de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.

TITEL: La belle Epoque

REGIE: Nicolas Bedos
CAST: Daniel Auteuil- Guillaume Canet- Doria Tillier
GENRE: Komedie, drama, romantiek
LAND: Frankrijk
DUUR: 115 minuten
KIJKWIJZER: