Mooie momenten vastleggen bij Berend Botje
Mooie momenten vastleggen bij Berend Botje (Foto: Jorien Pater)

Gratis op de foto bij Berend Botje!

OOSTHUIZEN - Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Het Fotoavontuur nodigen je uit om op zaterdag 1 februari een gratis foto te laten maken bij Kinderdagverblijf Oosthuizen.

Na aanmelding ontvang je bevestiging voor een persoonlijke fotoshoot. Je wordt ontvangen bij het kinderdagverblijf en de fotograaf neemt alle tijd om een mooie setting te maken. De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten. De fotoshoot is gratis, inclusief een mooie afdruk van 20 x 30 cm. Voor nabestellingen en digitale bestanden kun je terecht bij Het Fotoavontuur. Interesse? Geef je dan snel op via berendbotje.nl/cursusaanbod want het aantal plaatsen is beperkt.

In Oosthuizen heeft Berend Botje twee locaties. De fotoshoot vindt plaats in het kinderdagverblijf aan De Wijzend 159. Het kleurrijke gebouw beschikt over 4 mooie lichte groepsruimten, een atelier en een mooie natuurontdektuin. De buitenschoolse opvang en peuterspeelgroep zijn gevestigd in MFA Oosthuizen. Deze locatie beschikt ook over mooie, lichte groepsruimten waar de kinderen van de bso en peuterspeelgroep volop kunnen spelen, leren en ontdekken!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op berendbotje.nl of neem contact op via 088 23 37 00 0.