Ontbijt voor vrijwilligers

VOLENDAM - Het Vrijwilligersontbijt in Edam-Volendam is op zaterdag 1 februari van 09.00 tot 11.00 uur in Pius X (ingang Zeestraat). Het is voor de tiende keer dat het georganiseerd wordt voor alle vrijwillige bestuursleden van organisaties en verenigingen in de gemeente.

Met dit ontbijt spreekt het college van burgemeester en wethouders van gemeente haar waardering uit voor al het werk dat wordt verzet door de vrijwillige bestuursleden van de vele organisaties die de gemeente telt. Tijdens het ontbijt wordt de bestuursleden gevraagd naar hun ervaringen in het werven van en het werken met vrijwilligers.

Intermezzo

Er is ook een luchtig intermezzo. Daarnaast biedt het ontbijt de gelegenheid om met andere bestuursleden van gedachten te wisselen over het werk als bestuurder.

Alsnog aanmelden

Organisaties en verenigingen hebben een uitnodiging ontvangen. Als dat niet het geval is, kunt u zich alsnog aanmelden bij vrijwilligersmakelaar@edam-volendam.nl. Vermeld uw naam en de vrijwilligersorganisatie waarvoor u werkzaam bent. Per organisatie mogen twee bestuursleden zich aanmelden.