Strijkers gezocht.
Strijkers gezocht. (Foto: Pixabay.com)

Projectleden gezocht

ALKMAAR - Het Alkmaars Symfonieorkest geeft zondagmiddag 8 november haar najaarsconcert in de Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar. Op het programma staat de vierde Symfonie van Bruckner.

Alkmaars Symfonie-orkest brengt Bruckner Symfonie

Dirigent Albert van Eeghen is dit jaar 25 jaar dirigent bij het orkest en ook bij zijn orkest in Den Haag, het Haags Symfonie Orkest Euterpe. Het is voor hem dus een bijzonder jaar en daarom wordt samengewerkt met deze twee orkesten én het Kamerorkest Driebergen, om over een zo groot mogelijk strijkersgroep te beschikken. De concerten in Driebergen en Den Haag zijn 14 november en 22 november. Voor dit bijzondere project worden projectleden (strijkers) uitgenodigd om mee te doen.

Strandwal

Strijkers die heeft altijd al eens Bruckner in de Grote Kerk willen spelen kunnen nu voor €23,50 per maand als projectlid meespelen. Elke dinsdagavond wordt van 20.00 uur tot 22.15 uur gerepeteerd in Cultureel Centrum 'De Strandwal' aan de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Dinsdagavond 7 april is de eerste repetitie voor dit programma.
Meer informatie is te vinden op de website www.alkmaars-symfonieorkest.nl. Aanmelden kan via jokevlaar@hetnet.nl.