De beurs is ideaal geschikt voor aanstaande bruidsparen.
De beurs is ideaal geschikt voor aanstaande bruidsparen. (Foto: aangeleverd)

Trouwbeurs in vernieuwde Hoornse kerk

HOORN - Wie winnen het prachtige prijzenpakket ter waarde van bijna € 8000 ter voorbereiding van hun trouwdag? Dat is de grote vraag tijdens de trouwbeurs, die op zondag 1 maart in de pas gerenoveerde Noorderkerk in Hoorn wordt gehouden. Aanvang 11.00 uur.

Alle bruidsparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk in 2020 en 2021 worden op deze beurs hartelijk ontvangen en heerlijk in de watten gelegd door een behoorlijk aantal trouwprofessionals uit Hoorn en de Westfriese regio.

Denk aan het kennismaken met bijzondere bedrijven uit de omgeving die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en natuurlijk trouwfotografie maar ook de muziek voor de feestavond mag zeker voor een goed feest niet ontbreken.

Inhoudelijk en praktisch

Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en live muziek voor tijdens de ceremonie. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf je gedachten over te laten gaan.

Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs krijgt, namelijk een fantastisch prijzenpakket voor een complete trouwdag. Het pakket wordt aangeboden door alle standhouders van de beurs. Zoals een cheque voor een trouwjapon ter waarde van € 1000, een compleet kostuum, hoge kortingen op de boekingen van muziek en fotografen en ga zo maar door.

De toegang is gratis en alle bezoekers krijgen een leuke Goodiebag mee naar huis. Op Facebook is het evenement te volgen via Trouw Event Hoorn.