KBO Ledenbijeenkomst 28 februari 2020 Jaarvergadering


Geachte Redactie,

Hiermede verzoek ik u beleefd bijgaande bijlage te willen plaatsen in het Purmerends Nieuwsblad en Purmerend op Zondag.

Bij voorbaat vriendelijk dank,

KBO- Purmerend & Omstreken

W.v.Groeningen PR

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

20202kboledenbijeenkomst28februari2020jaarvergadering_c0e36255.docx

KBO Ledenbijeenkomst 28 februari 2020

Vrijdag 28 februari 2020 houden wij onze Algemene Jaarlijkse Ledenvergadering in `t Stamhuis Kerkstraat 11- Purmerend. Aanvang 13.30 u. Zaal open 13.00u. Op deze vergadering zal het bestuur rekening en verantwoording afleggen over het afgelopen verenigingsjaar. Verschillende zaken zullen ongetwijfeld aan de orde komen en bespreekbaar zijn. Wij hopen, dat ook uw vragen door het bestuur naar wens zal worden beantwoord. We zijn in het begin van het nieuwe jaar en de activiteiten voor de komende maanden zullen zeker onze aandacht hebben en enige uitleg van de activiteitencommissie zal zeker plaats vinden. Na de uitgebreide agenda van de vergadering is het tijd geworden voor de pauze en zal koffie en of thee worden geserveerd.

Niet KBO-leden zijn na de pauze hartelijk welkom om onze gezellige sfeer eens mee te maken !!!!

Na de pauze gaan wij genieten van het "Bonte Levenslied" het wel zeer bekende mannenkoor, welk al menige keren voor ons heeft opgetreden. Denk nog maar eens aan ons 60 jarig jubileum in de Taborkerk. Er wordt wel van ons verwacht, dat wij zullen meezingen met de nummers die zij ten gehore zullen brengen. Zij nemen niet voor niets de bekende meezingboeken mee. Dus laat je horen zowel tijdens de vergadering als bij de muziek. Er zal geen Bingo gespeeld worden vanwege de lengte van deze middag.

Het beloofd weer een gezellige middag te worden bij onze KBO-afdeling Purmerend&Omstreken.

Wil van Groeningen PR