Draag samen met Kees Gutter bij aan een leuke verjaardag voor kinderen van de Voedselbank
Draag samen met Kees Gutter bij aan een leuke verjaardag voor kinderen van de Voedselbank (Foto: aangeleverd)

Draag bij aan de feestvreugde!

Afgelopen december konden alle klanten van Bakkerij Kees Gutter Piggy punten sparen voor de Voedselbank. Met die punten konden zij alle klanten van de Voedselbank in Purmerend en Waterland in de week voor Kerst trakteren op een heerlijke kerststol.

Omdat de actie zo'n groot succes was, heeft de Bakker van Waterlands besloten ook nu weer een ludieke actie op te zetten, waar de kinderen van de Voedselbank van profiteren!

Verjaardagstaart

Vanaf 20 februari kunt u uw Piggy punten bij de winkels van Bakkerij Kees Gutter inleveren als bijdrage aan een slagroomtaart. U kunt ervoor kiezen om aan een kwart (125 punten), halve (250 punten), driekwart (375 punten) of hele (500 punten) slagroomtaart bij te dragen.

Verjaardagspakket

Samen met de bakker zorgt u er dan voor dat er bij alle circa 100 kinderen van 0-18, jaar die afhankelijk zijn van de Voedselbank, op de vrijdag in hun verjaardagsweek een slagroomtaart bezorgd wordt. Zij krijgen dan ook van de Voedselbank een pakket van Stichting Jarige Job, met o.a. een cadeautje, slingers en een traktatie voor op school. Zo kunnen ook deze kinderen hun verjaardag vieren!

Doneren

Wilt u ook bijdragen aan de feestvreugde? Geef dan in één van de zeven winkels van Bakkerij Kees Gutter aan dat u Piggy punten wilt doneren voor de Voedselbankactie. U geeft hierbij op een formulier aan hoeveel punten u wilt doneren en vervolgens worden de punten van uw Piggypas afgeschreven.

Zo zorgt u er, samen met Kees Gutter, voor dat de kinderen van de Voedselbank ook een leuke verjaardag hebben.