Laura Herlé-Ruys en haar partner Richard tonen de wensflyer.
Laura Herlé-Ruys en haar partner Richard tonen de wensflyer. (Foto: aangeleverd)

HR Makelaars laat wens uitkomen

PURMEREND – Sinds december van het afgelopen jaar is HR Makelaars gevestigd aan de Sydneystraat 4 in Weidevenne, pal naast het gelijknamige winkelcentrum. De reden was dat het kantoor in de voormalige behuizing aan Meerland uit zijn jasje groeide.

Een luxe probleem dus en dat kan onmogelijk toeval zijn. Immers, de zaken bij Richard Herlé en zijn partner Laura Herlé-Ruys, alsmede de 10 betrokken medewerkers, lopen als een zonnetje.

Inmiddels is het 12-tal gesetteld in Weidevenne, maar dat betekent niet dat ze op hun lauweren gaan rusten. Integendeel! De medewerkers van HR Makelaars willen een gebaar maken richting de nieuwe omgeving en nodigen Weidevenne-bewoners uit om een wens kenbaar te maken.

Susanne Tomasovic doet sinds drie jaar onder meer de marketing binnen de HR-familie. "We willen graag verbinding hebben en houden met de wijk en wij denken dat er in Weidevenne bewoners zijn die een grote wens hebben. Dat kan een AED zijn. Of een plantenbak ergens in een buurt. Maar ook iets totaal anders. Het moet wel duidelijk iets toevoegen aan de wijk", legt Susanne uit.

De spelregels: bij Purmerend op Zondag van dit weekend wordt specifiek in de brievenbussen in Weidevenne een flyer van HR Makelaars meeverspreid. Hier kunnen de bewoners hun wens voor de wijk kenbaar maken en vervolgens langsbrengen bij HR. Alle wensen komen te hangen in de wensboom in de vestiging aan Sydneystraat 4. De wensen kunnen tot en met 30 april ingevuld en gebracht worden. Susanne: "Daarna maken we bekend welke wens we gaan vervullen. We hopen dat we een keuze kunnen maken uit zoveel mogelijk wensen."

Wie denkt dat de drempel bij het makelaarskantoor hoog is, komt bedrogen uit. In alles wil HR uitdragen dat sprake is van een ongedwongen sfeer. Dit aspect is onmiddellijk na binnenkomst zicht- en voelbaar. Informeel, familiair en vrolijkheid bepalen de sfeer in het gezellig ingerichte kantoor. "We hebben plezier in wat we doen en willen dat graag uitstralen. Ik ben ervan overtuigd dat dit naar de klanten toe ook goed werkt."

Totale ontzorging van degenen die een huis kopen of willen verkopen, gekoppeld aan de menselijke maat. Aldus luidt de ambitie van HR Makelaars. De mensen van HR hebben op hun beurt ook een wens, namelijk het concept ook op andere plekken uitrollen. HR Makelaars, Sydneystraat 4, tel. 0299 200 808. Meer informatie op hrmakelaars.nl