Amos Ben-Tal's 60
Amos Ben-Tal's 60 (Foto: aangeleverd)

Zestig minuten dans over mysterie van tijd

PURMEREND - In de dansvoorstelling 60 neemt choreograaf Amos Ben-Tal het publiek mee in een hypnotiserende ervaring over de sociale en persoonlijke beleving van tijd. Met een stortvloed aan beweging, geluid, licht en woorden trekken Ben-Tal en de fantastische dansers het begrip vakkundig uit elkaar. Op zaterdag 21 maart is deze om 20.30 uur te zien in Theater de Verbeelding.

In een tijdsbestek van zestig minuten deelt het publiek momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen. Een voorstelling waarin niet alleen de structuur maar ook het mysterie van tijd wordt blootgelegd. Om 19.45 uur is er een inleidend gesprek over Tijd in beweging door choreograaf Amos Ben-Tal.

OFFprojects is een collectief van voormalig dansers van het Nederlands Dans Theater dat zich verzamelt rondom het werk van choreograaf en componist Amos Ben-Tal. 60 is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ICK Amsterdam, een platform voor hedendaagse dans.

Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg, Purmerend. Kaarten kosten 15,50 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via reserveerlijn, tel. 0299 411234.