Steun Nina en ren mee.
Steun Nina en ren mee. (Foto: aangeleverd)

Ren mee met Run for KiKa in Alkmaar

ALKMAAR - Nina is vier jaar oud en strijdt al twee jaar tegen een tumor op een zeldzame plek in haar hersenen. Nina is afhankelijk van nieuwe behandelingen. Door protocollen en kosten is dit niet makkelijk om in gang te zetten. Voor het tweede jaar rent Team Nina daarom mee met Run for KiKa Alkmaar en roept iedereen op om in actie te komen.

Steun de vierjarige Nina

Onderzoek naar doelgerichte behandeling kan de toekomst van Nina en haar gezin veranderen. Zo doet Nina mee aan een door KiKa gefinancierd onderzoek waarin onderzoekers kijken naar DNA van de tumor zodat een persoonlijke behandeling gemaakt kan worden.


Door de juiste behandeling kan hopelijk de tumor van Nina stoppen met groeien en kan ze straks weer elke dag naar haar basisschool waar ze zo van geniet.

Elke euro is er één!

Onderzoek naar kinderkanker is ontzettend kostbaar. Elke euro maakt het verschil voor Nina en alle andere kinderen met kanker. Vorig jaar haalde Team Nina maar liefst €18.000,- op voor KiKa en ze willen dit jaar weer een fantastisch bedrag ophalen. Team Nina rent daarom op 21 juni mee met Run for KiKa Alkmaar om zoveel mogelijk geld op te halen. Run for KiKa is een sponsorevenement voor KiKa. Deelnemers halen geld op om zo bij te dragen aan de strijd tegen kinderkanker. Op zondag 21 juni vindt het evenement voor de tweede keer in Alkmaar plaats in het recreatiepark Geestmerambacht. Een gedenkwaardige dag, voor een heel belangrijk doel: samen kinderkanker de wereld uitrennen. Deelnemers kunnen 1 km (KidsRun), 5 km of 10 km rennen.


Meer informatie is te vinden via www.runforkika.nl.