Specs Hildebrand.
Specs Hildebrand. (Foto: Picasa)

Specs Hildebrand treedt op

GROOTSCHERMER - Museum Nic Jonk hervat zijn muziekoptredens met een optreden van Specs Hildebrand. De singer-songwriter staat op zaterdag 11 juli om 17.00 uur met zijn band op het podium.

Zaterdag 11 juli in Museum Nic Jonk

Specs Hildebrand is geen onbekende in de wereld van singer-songwriters. Zo was hij al eerder te gast bij muziekfanaat Johan Derksen in zijn televisieprogramma ‘Derksen on the road’’ en trad hij vorig jaar nog op in vele theaters met zijn programma 'Achter de geraniums'.

Mengeling americana, blues en folk

De muziek van Hildebrand laat zich het beste omschrijven als een mengeling van americana, blues en folk. Vorig jaar bracht hij zijn CD 'Holding my own’ uit met daarop het nummer 'Number eleven', een eerbetoon aan zijn vriend en vermaarde linkbuiten Piet Keizer.

Anderhalve meter

Het optreden moet vanwege het coronavirus aan bepaalde veiligheidseisen moeten voldoen. Vanwege de anderhalve meter die in acht moet worden genomen is het aantal plaatsen beperkt.

Zo snel mogelijk aanmelden is daarom verstandig. Dit kan telefonisch via 06-53325569 of 0299-671560 of via info@nicjonk.nl.

Plaatsen reserveren kost € 15.00 per persoon. .