Zanger Eddie Walsh.
Zanger Eddie Walsh. (Foto: Aangeleverd)

Zingen én varen met de Holland Boot

ZAANDAM - Alberto-entertainment organiseert al jaren boottochten met artiesten. Zo waren ze alle jaren van het legendarische Zingen op de Zaan betrokken met boten vol met gezellige artiesten.

"Het is meer dan jammer te noemen dat dit mooie evenement, wat steeds mooier en groter werd door de gemeente Zaanstad is vernield", aldus directeur Bert Sanders van Alberto-entertainment. "Het was voor vele zangers, zangeressen en bands uit de regio een prachtige presentatie en voor de toeschouwers en toeristen een geweldig spektakel. Natuurlijk waren er ook veel Zaanse bedrijven bij betrokken en de horeca vierden feest dus een dubbele win win situatie."

Zaanprinses

Om toch nog wat herinnering op de roepen organiseert Alberto Entertainment vanuit de Zaanbocht op de zondagmiddag gezellige boottochten. Dit in samenwerking met de Zaanprinses.

"Een mooie complete partyboot waarop het fijn toeven is, met natuurlijk een hapje en een drankje. Wij proberen hiermee een breed publiek te bereiken van in de regio Zaanstreek. Maar ook van daarbuiten om al varend het mooie Zaanse water met uitzicht op de winkels en de bedrijven mee te mogen maken."

Op zondag 9 februari staat de volgende boottocht gepland met De Holland Boot. Deze start vanaf de Burcht te Zaandam, om reden dat de bruggen en sluizen in het winterseizoen op zondag van 9.00 tot 12.00 draaien. Met de artiestenboot wordt koers gezet richting Voorzaan en Noordzeekanaal om richting Amsterdam te varen. Het vertrek is om 14.00 uur. De boot meert weer af om 18.00 uur.

Hollandse muziek

Deze trip staat geheel in het teken van Hollandse muziek. Aan boord zingen onder meer de look a like Guus Meeuwes, Sjoerd Boswijk, Dancing Queen Ivonne en Eddy Wals, bekend van Heerlijk naar mijn zijn en Zijn het je ogen.

Kaarten zijn in de voorverkoop bij Foodmaster op de Krommenieërweg te Wormerveer en de Muziekfreak, Raadhuisstraat 41 Koog aan de Zaan.

Er is alleen voorverkoop mogelijk. Of bel en reserveer via 06 - 50283476. Kaarten kosten 20 euro.