Afbeelding
Theater in de Doopsgezinde Vermaning in Krommenie. (Foto: aangeleverd)

Muziektheater in Doopsgezinde Vermaning

KROMMENIE - Project Geestdrift presenteert op 31 januari, in samenwerking met Karavaan, de muziektheatervoorstelling Vaste Grond in de doopsgezinde vermaning, Noorderhoofdstraat 46 in Krommenie.

Hoe kijk je in de toekomst terug op het leven waar je nu net aan bent begonnen? De jonge theatermaakster Kathlyn Wuyts interviewde serviceflatbewoners van het woonzorgcentrum Regina Coeli in Brugge, de stad waar zij opgroeide. Hun verhalen vormen de basis van deze intieme, muzikale voorstelling, waarbij schoonheid en troost centraal staan. Nieuwsgierig, een beetje bang voor de toekomst en met een verlangen naar eenvoud, onderzoekt ze samen met het publiek mogelijke antwoorden op deze vraag.

Project Geestdrift presenteert sinds 2017 inspirerende voorstellingen in doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord met als doel bezoekers kennis te laten maken met deze mooie gebouwen en hun rijke geschiedenis. Project Geestdrift werkt hierin regelmatig samen met Karavaan, bekend van haar geëngageerde locatietheater.

Kaarten kosten € 10,00 en zijn online te bestellen via www.projectgeestdrift.nl. De voorstelling begint om 20.00 uur.