Afbeelding
Ook meezingen? Het kan bij popkoor Thomuzz. (Foto: aangeleverd)

Popkoor Thomuz zoekt leden

ZAANDAM - Theaterschool Thomuz heeft naast musical- en acteerlessen ook een popkoor. Een groep volwassenen die elke donderdagavond oefent met regelmatig een optreden. Daarvoor wordt nu uitbreiding gezocht.

"Het is gezellig maar we repeteren ook serieus. We zijn met een klein aantal, wat ons daarom een hechte groep maakt" aldus één van de leden. Bijna acht jaar geleden is dit koor door de directeur van de Theaterschool, Jeanette Paulisse, opgericht en heeft al heel wat optredens gedaan. "We hebben een divers repertoire opgebouwd in de afgelopen periode. Regelmatig wordt er een nieuw arrangement gemaakt en dat is altijd een feestje om met iets anders te beginnen" vertelt Jeanette Paulisse. "Op dit moment werken we hard aan I'm still standing van Elton John."

Wie van moderne popliedjes houdt en graag wil zingen is welkom bij het popkoor. Die repeteert in de wijk 't Kalf. Meer informatie over de theaterschool, het popkoor en aanmelden is te vinden op thomuz.nl. Of mail info@theaterschool-zaandam.nl of bel 06-10791976.