Patricia Joosten
Patricia Joosten (Foto aangeleverd)

Geautoriseerd Philips HearLink Dealer

REGIO - Sinds begin dit jaar is Joosten Hoorspecialisten geautoriseerd dealer van Philips hoortoestellen. Met Philips HearLink biedt Philips een uitgebreid productportfolio inclusief krachtige achter het oor hoortoestellen, stijlvolle luidspreker in het oor hoortoestellen en natuurlijk een oplaadbare uitvoering. Deze kunnen allemaal verbonden worden met diverse draadloze hulpmiddelen en de Philips HearLlink App. Philips HearLink streeft ernaar om verbonden hoorzorg naar het volgende niveau te brengen en is ontworpen om gebruikers te ondersteunen in hun sociale interacties, zodat ze volwaardiger mee kunnen doen aan het leven. Patricia Joosten van de gelijknamige hoorwinkel: "Wij zijn er trots op dit schitterende merk te vertegenwoordigen in Zaandam en omstreken! Wij bieden u natuurlijk de mogelijkheid deze hoortoestellen gratis te testen in uw eigen omgeving en dat zonder enige verplichting"

Ook Zilveren Kruis Achmea

Naast dit verworven voorrecht is Joosten Hoorspecialisten dit jaar volwaardig gecontracteerd met alle zorgverzekeraars waarbij ook Zilveren Kruis Achmea niet mocht ontbreken. Waar men voorheen alleen bij een beperkt aantal audiciens terecht kon, kunnen consumenten nu bij Joosten Hoorspecialisten ook de allerhoogste vergoeding voor hun hooroplossing vinden.
"Wist u dat u bij ons geen eigen risico betaalt als u een hoortoestel aanschaft via uw Zilveren Kruis Achmea verzekering? Neem gerust eens contact met ons op als u meer vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een geheel vrijblijvende gehoortest" aldus de enthousiaste eigenares.
Joosten Hoorspecialisten is bereikbaar op nummer 075 - 614 31 30 of via email: info@joostenhoorspecialisten.nl en natuurlijk via de website www.joostenhoorspecialisten.nl waar nog veel meer informatie is te vinden.