Afbeelding
Boe(iend)! (Foto: aangeleverd)

Foto-expositie in De BieB Krommenie

KROMMENIE - Karin Timmerman uit Westzaan exposeert tot 31 januari met foto's van Zaanse molens en dierenportretten in De BieB, Heiligeweg 170 in Krommenie.

Zij exposeert regelmatig in de Zaanstreek. Kenmerkend voor de stijl van fotograferen is dat zij vaak een onderdeel van het grotere geheel laat zien. Soms ligt dat tegen het abstracte aan. Van een aantal molens op de expositie is bijvoorbeeld alleen het wiel, de wiek of een halve molen in beeld.

Duurzaam karton

De dierenportretten zijn gemaakt in de vrije natuur en in de dierentuin. Ze staan er alleen op of in groepsverband en ze zijn zonder titel herkenbaar. Er hangen echter drie portretten op duurzaam karton die zo abstract zijn dat het bijna een zoekplaatje is om er olifanten, een leeuw en een schotse hooglander in te zien.

De foto expositie van Karin Timmerman is achterin De BieB. De Zaanse molens hangen bij Informatief en bij de boeken over Zaanse geschiedenis. De dierenportretten hangen aan de glazen wand van de studieruimte bij Jeugd 12+.

Openingstijden

De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur, zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur; zondag gesloten. Voor overige foto's van Karin Timmerman zie: Fb: karin timmerman zaanstad, www.afvzaanland.nl/portfolio/karintimmerman

Afbeelding