Zaterdag 5 september opent Mordor Alkmaar haar deuren.  (Foto: aangeleverd)
Zaterdag 5 september opent Mordor Alkmaar haar deuren. (Foto: aangeleverd)

Mordor Alkmaar verhuist naar Kennemersingel

ALKMAAR - Dé kristallenwinkel in Alkmaar verhuist per 5 september naar de Kennermersingel. Op een andere plek maar met dezelfde mooie intentie: een plek voor iedereen om tot rust te komen en om fijne oliën, kristallen & edelstenen, boeddha’s, wierook, yogaspullen en nog veel meer uit te zoeken.

Grote opening zaterdag 5 september

Eigenaresse Wendy Jurgens nam de winkel, die 17 jaar lang gevestigd zat aan de Kooltuin, over van de vorige eigenaren toen zij met pensioen gingen. Wendy: “Ik voelde heel sterk dat Mordor niet uit Alkmaar mocht verdwijnen en dus ontstond het idee om de winkel zelf voort te zetten”. De winkel bevindt zich naast onze yogaschool ‘De Yogawereld’ die ontstaan is vanuit een verlangen om de wereld een beetje mooier, relaxter en blijer te maken. De winkel is een prachtige aanvulling hierop. Ik hoop dat de spullen die we verkopen veel mensen zullen helpen om, net als yoga, meer eenheid en balans te creëren in zichzelf.“

Mordor Alkmaar is dé winkel in Alkmaar voor edelstenen, yogamatten, wierook, boeddha’s en meer. De ruimte naast de yogaschool toverde ze om tot een frisse en overzichtelijke winkel met een grote toonbank en kasten vol mooie spullen. Of je nu op zoek bent naar een rozenkwarts of bergkristal of naar een specifieke steen die jou op dit moment kan ondersteunen, Mordor Alkmaar heeft het in haar assortiment. Maar ook voor een fijne wierook die rustgevend werkt tijdens het mediteren, een boeddha om cadeau te geven, een yogamat of een olie die helpt bij verkoudheid, ben je er aan het juiste adres. Zaterdag 5 september opent Mordor Alkmaar haar deuren met om 12.00 uur de officiële opening. Wendy: “Ik hoop je gauw te ontmoeten in onze winkel!”

Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag 11.00 tot 17.30 uur en zaterdag 11.00 tot 17.00 uur. Mordor Alkmaar is te vinden aan Kennemersingel 17. Meer informatie op mordoralkmaar.nl.