Hoe kom je erachter of dit kriebeltje écht kan worden?
Hoe kom je erachter of dit kriebeltje écht kan worden? (Foto: aangeleverd)

Begint het weer te kriebelen?

REGIO - Inmiddels is het een traditie aan het worden: 3 à 4 keer per jaar laat Blosse zien hoe leuk het is om te werken in opvang en onderwijs. We laten je graag ontdekken of werken in de opvang en/of onderwijs (weer) iets voor jou kan zijn. Op dit moment zijn er niet heel veel vacatures bij Blosse, maar wij kunnen ook niet in de toekomst kijken en daarom houden we graag onze invalpool goed gevuld. Lijkt het je wat om inzetbaar te zijn op verschillende locaties van Blosse? Om te leren van collega’s en je steeds weer te verwonderen over de kinderen?

Heb jij het nog in je? Ontdek het bij Blosse!

Werken met kinderen is de meest inspirerende en ontroerende baan die je maar kunt hebben. Misschien heb je in je jonge jaren voor een heel ander beroep gekozen, maar kriebelt er stiekem toch iets bij je dat werken met kinderen je zo leuk lijkt.

Contact

Hoe kom je erachter of dit kriebeltje écht kan worden? Neem op 17 september vrijblijvend contact met ons op. Helaas kunnen we in verband met Corona je niet uitnodigen op de locaties zelf. Maar we zitten voor je klaar om met je te bellen, videochatten of mailen en al je vragen te beantwoorden. Heb je misschien andere diploma’s nodig, wat zijn de bijscholings- of omscholingsmogelijkheden, stageplaatsen, inkomensplaatje, vraag maar raak!

Over

Blosse biedt opvang en onderwijs van baby tot brugklasser. Met ruim 1.000 medewerkers - verdeeld over 27 kindcentra en een servicebureau - richten wij ons vol overgave op onze kerntaak: de kinderen het beste uit zichzelf laten halen

Meer informatie vind je op www.blosse.nl/beleving