Fraaie kerstbomen koop je naast de Grote Kerk.
Fraaie kerstbomen koop je naast de Grote Kerk. (Foto: door Oleg Magni via Pexels)

Koop kerstboom naast Grote Kerk

Advertorial

ALKMAAR - Vanaf vrijdag 27 november kunt u weer uw kerstboom uitkiezen naast de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar. De stand staat ter hoogte van het Canadaplein. In de weekenden van 4, 5, 6, 11, 12 en 13 december heeft Kerstbomen verkoop Alkmaar zelfs een tweede locatie in de Waagtoren op het Waagplein. De kerstbomen zijn te koop in verschillende maten, op pot of gezaagd. Heeft u een grote woning of een knus appartement? Onder het genot van een heerlijke glühwein of een warme chocolademelk heeft u alle tijd om een keuze te maken uit een breed assortiment. Dit jaar zal de locatie naast de Grote Sint Laurenskerk deels overdekt zijn.

Gratis bezorging tot de voordeur!

Liever niet de deur uit en wilt u toch graag een kerstboom? Dit jaar is het ook mogelijk om uw kerstboom te bestellen via de webshop; www.kerstboomgeschenk.nl. Via deze weg is het mogelijk om uw kerstboom te bestellen. Zo vermijd u drukke plekken en wordt de boom geheel volgens de RIVM richtlijnen gratis bij u thuisbezorgd.

Voordeur

Het is ideaal om uw kerstinkopen te combineren met de aanschaf van een kerstboom. Heeft u geen auto of bent u met de fiets? Geen probleem! Kerstbomen verkoop Alkmaar bezorgt uw boom helemaal gratis, tot de voordeur. Óók als u wel een auto heeft, geen last meer van dennennaalden èn er blijft meer ruimte over voor de kerstboodschappen!

Klaver autogroep actie gratis APK

Samen met Klaver autogroep zijn we een leuk actie aangegaan. Koop bij Kerstbomen verkoop Alkmaar een boom en krijg een gratis APK.

Voedselbank Alkmaar

Een warme, gezellige tijd met kerst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor elke verkochte kerstboom zal Kerstbomen verkoop Alkmaar €1,50 doneren aan de voedselbank in Alkmaar. Want iedereen heeft recht heeft op een warme decembermaand!