Het  team van Van den Berg Tegels & Badkamers.
Het team van Van den Berg Tegels & Badkamers. (Foto: PR )

Gratis Nocalc Systeem bij Van den Berg Tegels & Badkamers

Kalkaanslag is schadelijk voor uw waterleidingen en apparatuur. Op den duur kan dit hoge reparatie- of reinigingskosten met zich meebrengen. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen door gebruik te maken van het Nocalc Systeem. Bij Van den Berg krijgt u t/m 5 december 2020 bij besteding van 1000,- van een gratis NoCalc systeem.

NoCalc zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer kunnen afzetten in leidingen, op verwarmingselementen of andere oppervlakken. Kalk blijft hierdoor behouden in uw drinkwater, zonder dat er kalkafzetting plaatsvindt. Zo krijgt u wel het gezonde mineraal calcium (kalk) binnen, maar worden de leidingen en dergelijke gespaard.

Passend oplossing voor elk budget

Van den Berg Badkamers is een onafhankelijk badkamerspecialist en heeft voor elk budget een passende oplossing. De showrooms in Schagen en Langedijk zijn uitgerust met tal van inspirerende badkameropstellingen. Ook vindt u een grote collectie tegels, toiletten, baden, douches, stoomcabines en badkamermeubels. Uiteraard staat het vertrouwde team met meer dan 20 jaar ervaring u graag te woord met een advies op maat. Wanneer u uw droombadkamer heeft gevonden, kan deze ook bij u thuis worden geïnstalleerd. De klant wordt volledig ontzorgt op badkamergebied bij Van den Berg.

Meer info: www.vdbergbadkamers.nl.