Schagen 25-06-2020: Autowasstraat Witte Paal.
Schagen 25-06-2020: Autowasstraat Witte Paal. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Tijdens de koolcampagne je auto lekker schoon bij Autowasstraat Witte Paal

SCHAGEN – Bedrijventerrein Witte Paal heeft er sinds vijf maanden een prachtige onderneming bij. Autowasstraat Witte Paal van Lennaert Schuijt overtreft alle verwachtingen. In slechts 4 minuten is je auto weer brandschoon. Omdat de volledig geautomatiseerde wasstraat voorzien is van een kettingbaan, kunnen auto’s achter elkaar gewassen worden. Met een capaciteit van 80 auto’s per uur kun je wel zeggen dat wachten tot je aan de beurt bent verleden tijd is.

Eigenaar Lennaert Schuijt is trots. "We hebben sinds de opening half Juni al vele autobezitters blij gemaakt met een brandschone auto en ik kan wel zeggen dat vrijwel iedere klant razend enthousiast is over het wasresultaat. In deze periode is het erg belangrijk je auto om de maand goed te reinigen. In onze wasstraat wordt de bodem van de auto’s, vanaf het ‘Meest gekozen wasprogramma’, ook goed gereinigd en dat is geen overbodige luxe tijdens de koolcampagne.

Totaalservice

Er zijn geen wachttijden en je kunt lekker blijven zitten in de auto totdat het wasprogramma wat je gekozen hebt is afgerond.

De auto ziet er dan weer spic en span uit en is ook mooi opgedroogd en gepolijst. Aan het eind van de kettingbaan komt de automobilist uit op een stofzuigerplein.

De wasstraat heeft binnen zes overdekte stofzuigerplekken en buiten zijn er negen opgesteld. Dan kun je ook nog gratis je matten kloppen.


Deze machines bestaan uit borstels met een enorme zuigkracht. Hierdoor wordt al het vuil eruit geklopt en direct weggezogen. Je rijdt dus echt weer in een brandschone auto weg, zowel van binnen als van buiten.

Gratis bandenpomp

Over het algemeen checken autobezitters hun bandenspanning sporadisch. Bij de autowasstraat kunnen alle klanten na het wassen gratis hun bandenspanning checken. Deze service hoort wat Schuijt betreft bij de totaalbeleving van zijn bedrijf.

Doekjesautomaten

Om uw auto van binnen ook goed te reinigen verkoopt de autowasstraat hele goede reinigingsdoekjes in de doekjesautomaten en om het echt af te maken heeft men de keuze uit drie heerlijk ruikende auto-parfums.

Actie

In de maanden november en december ontvangt ieder klant die ‘Het Beste’ wasprogramma koopt een gratis desinfectie spray voor in de auto. Wel zo handig in tijden van Corona.


U vindt Autowasstraat Witte Paal recht achter Skagaventure op Witte Paal 3H, 1742 NL Schagen