Met regelmaat komen er nieuwe producten van het land.
Met regelmaat komen er nieuwe producten van het land. (Foto: aangeleverd)

Actiekorting op asperges bij Bakkums Boetje

HEERHUGOWAARD – Bij het Bakkums Boetje aan de Middenweg 452 in Heerhugowaard komen met regelmaat nieuwe producten van het land en dat geldt zeker ook voor deze tijd van het jaar. Zo zijn er de laatste weken volop groene asperges uit eigen teelt verkrijgbaar.

Deze week op 21, 22 en 23 mei, biedt Bakkums Boetje asperges aan met een actiekorting: de tweede 500 gram voor de helft van de prijs. Asperges kunnen eventueel ook worden ingevroren. Een mooi moment om ze aan te schaffen dus! Verder zijn er Hollandse aardappelen verkrijgbaar, zowel oude oogst als nieuwe uit de kas. Evenals de Beemster Valery.

Start oogst pioenrozen

Bakkums Boetje is onlangs gestart met de oogst van diverse rassen pioenrozen in verschillende kleuren die gedurende een aantal weken te koop zijn. Ze worden eventueel mooi verpakt om cadeau te doen. De pioenen worden in samenwerking met bloemenkwekerij Fa. G Zuurbier en Zn gekweekt. Het Bakkums Boetje heeft al diverse pakketten, cadeaus of boeketten mogen verzorgen om bijvoorbeeld personeel te bedanken, iemand een hart onder de riem te steken, of om iemand in het zonnetje te zetten voor zijn lieve inzet. Er is veel mogelijk we maken alles naar wens.

Verkoopautomaat

De verse groene asperges, kaas en aardbeien kunnen ook worden gekocht vanuit de gekoelde verkoopautomaat. Deze is geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, zeven dagen in de week (in de aspergetijd). Bij de automaat kan met muntgeld worden betaald of contactloos. Reinigingsmiddel voor de handen en de automaat is aanwezig.

Hemelvaartsdag geopend

Het Bakkums Boetje is geopend: ma. t/m vr. van 9.30 tot 17.30 uur. Zat. 9.30 tot 17.00 uur. Zo. gesloten. Hemelvaartsdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Te volgen op Facebook, Instagram en website www.bakkumsboetje.nl