Wonen in Waarland is fijn.
Wonen in Waarland is fijn. (Foto: Bouwend Waarland)

Start verkoop woningen Adamsland

WAARLAND - De verkoop van de projectwoningen en bouwkavels van het project Adamsland in Waarland gaat maandag 31 augustus van start. Informatie over en beelden van de projectwoningen en de inschrijfprocedure zijn vanaf dat moment beschikbaar op www.adamsland.nl. Via een digitaal inschrijfformulier kunnen kandidaat-kopers zich inschrijven voor de woningen.

De verkoop van de bouwkavels met vrijstaande woningen wordt gedaan door Klaver Makelaardij uit Nieuwe Niedorp, www.klavermakelaardij.nl/adamsland.

Belangrijke stap

De start van de verkoop is voor de projectontwikkelaar Bouwend Waarland een belangrijke stap richting realisatie. Het project omvat elf rijwoningen, vijf hoekwoningen, drie drie-onder-een-kapwoningen, vier twee-onder-een-kapwoningen en twaalf vrijstaande woningen. De rijwoningen zijn goedkope koopwoningen en zijn dus een kans bij uitstek voor starters op de woningmarkt. De hoekwoningen en de drie-onder-een-kapwoningen zijn interessant voor doorstromers en op de kavels kunnen prachtige woondromen gerealiseerd worden. Het openbaar gebied rond de woningen is zeer ruim en groen opgezet. De woningen voldoen natuurlijk aan de nieuwste energie-eisen: Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG).

Wonen in Waarland

Wonen in Waarland is fijn. Een prachtig dorp in de gemeente Schagen, vlak bij Heerhugowaard en Langedijk. Het dorp heeft een supermarkt en warme bakker. Er is een huisartsenpraktijk met apotheek. Kinderen van nul tot en met twaalf jaar hebben het naar hun zin bij Kindcentrum Sint Jan. Middelbare scholen liggen op fietsafstand en Waarland is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Waarlanders zijn actief, voor iedereen is er iets te doen. gym, paardrijden, tennis, toneel, voetbal, handbal en zwemmen in het openluchtzwembad. Naast de buitensportaccommodaties heeft Waarland met ingang van het sportseizoen 2020 / 2021 ook een gloednieuwe sporthal. Alle thuiswedstrijden kunnen vanaf nu dus ook echt thuis gespeeld worden.

Leefbaarheid

Adamsland wordt gerealiseerd door Bouwend Waarland, een samenwerkingsverband van Wever Bouwgroep, Aannemingsbedrijf BOV, WeDevelop en John Dekker A&O. Zij hebben als doel om bouwprojecten in Waarland en omliggende dorpen te realiseren. Zo zorgen zij ervoor dat jongeren in hun vertrouwde dorp kunnen blijven wonen, vergroten zij de leefbaarheid van dorpen en stimuleren zij de werkgelegenheid van lokale ondernemingen.