Participatiebijeenkomst Bronzen Paard

ALKMAAR - Op de locatie van het voormalige UWV-gebouw aan Achter de Vest 1 in Alkmaar is S&S Bouw samen met TBE-ZA Architecten en LEYGRAAF Makelaars van plan om appartementen met bedrijfsruimte eronder te realiseren. Het nieuwe plan heet Het Bronzen Paard. Het plan is in het najaar van 2019 door de gemeente Alkmaar gekozen uit een inschrijving.

Er is inmiddels nader overleg geweest met de gemeente over het plan. Voor omwonenden is de gelegenheid om tijdens de participatiebijeenkomst op 8 september 2020 in gesprek te gaan over de ontwikkeling van het Bronzen Paard. Omwonende kunnen tijdens de bijeenkomst in het voormalige UWV gebouw, Achter de Vest 1 in Alkmaar, terecht om het eerste ontwerp van het plan te aanschouwen en vragen te stellen aan de ontwikkelaar, bouwer, architecten, makelaars en een vertegenwoordiger van de gemeente Alkmaar.

Tevens kan men tijdens deze avond samen met de gemeente Alkmaar ideeën ophalen voor het inrichtingen van de openbare ruimte voor het gebouw. Inmiddels zijn de uitnodigingen verzonden, rekening houdend met de voorschriften van het RIVM is er besloten om een aanmeldingsplicht voor de participatiebijeenkomst te hanteren en met tijdssloten te werken.

Aanmelden

U kunt zich als omwonende tot uiterlijk 1 september vóór 12.00 uur aanmelden voor de participatiebijeenkomst via bronzenpaard@leygraafmakelaars.nl. Er is tevens ook de mogelijkheid om tussen 9 en 25 september de tekeningen en plannen te bekijken die in de etalages van het betreffende pand hangen.