De gastheren Fausto en Giorgio van Portofino.
De gastheren Fausto en Giorgio van Portofino. (Foto: aangeleverd)

Echte Italiaanse pizza’s en pasta’s

ALKMAAR - Zin in echte Italiaanse pizza's en pasta's? Voor afhalen of bezorgen kun je terecht bij restaurant Portofino in Alkmaar. Portofino is een authentiek Italiaans restaurant, bestaat al ruim 45 jaar en is gevestigd aan de Mient 5 in de binnenstad van Alkmaar. Het is dé plek voor de Alkmaarders die van vers en lekker en vooral betaalbaar Italiaans eten houden.

Naast alle lekkere vertrouwde pizza's heeft Portofino oof glutenvrije pizza en vegetarische gerechten op het menu staan. Uiteraard aan te vullen met een heerlijk voor- of nagerecht. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciale Carta del bambino (kindermenu). Kijk op www.portofinoalkmaar.nl/menu/ of bel op onderstaand nummer en laat de heerlijkste gerechten bezorgen. De gastheren Fausto en Giorgio zijn het vaste gezicht van de zaak en samen met collega’s horen en zien ze u graag ook juist nu in deze bizarre tijden.


Restaurant Portofino is alle dagen geopend voor afhalen of bezorgen van 16.00 tot 21.30 uur. Bel 072-5125905 voor bestellingen of kijk voor meer informatie op www.portofinoalkmaar.nl.