Wellness in Beierse stijl.
Wellness in Beierse stijl. (Foto: aangeleverd)

Wellness genieten in Beierse stijl

3 dagen v.a. € 129,- p.p.

Neem even pauze, ontsnap uit de dagelijkse routine en kom naar het sfeervolle wellnesshotel Rupertihof in het Berchtesgadener Land, compleet in traditionele Beierse stijl. Gasten begeven zich in een oase van rust en de prachtige natuur nodigt uit voor een mooie wandeling.

Het hotel is in handen van de gastvrije familie Berger. Zij zorgen voor een topverblijf. En dat begint 's ochtends al bij het royale ontbijtbuffet. De geur van versgebakken brood komt je tegemoet. De keuze is reuze, er is een groot assortiment worst- en hamspecialiteiten uit eigen slagerij. Maar laten we vooral het Wellness & Spa Bergerbad, dat op zo'n 500 meter ligt, niet vergeten. Dompel je onder in sauna's, zwembaden en jacuzzi's. De entree is gratis. Liever de rust in het hotel opzoeken? Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt.

Lezersarrangement

2x overnachting in hotel Rupertihof met dagelijks ontbijtbuffet en 2x 4-gangen diner. Dagelijks gratis toegang tot Wellness & Spa Bergerbad. Gratis badjas en slippers zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Vertrek dagelijks van 6 januari t/m 16 december 2020. Prijs is op basis van twee personen. Boeken kan tot en met 4 februari 2020.

Meer informatie/boeken:

www.kras.nl/LR83516 of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83516.

Dompel je onder in sauna's, zwembaden en jacuzzi's.